Mijn naam is Johanna Eggens. Ik ben 64 jaar oud. Sinds 12 jaar geef ik Tactiel Stimulering. Zowel aan huis als bij mensen thuis. Dit geeft erg veel voldoening. Vooral als je merkt dat bijvoorbeeld mensen met een drukke baan, die veel in hun hoofd zitten, goed kunnen ontspannen. Je komt beter bij jezelf ofwel je ontspant beter. Je kunt het leven weer beter aan. Komt beter in je vel en bent vervolgens voor je omgeving ook prettiger in de omgang. Dit geld zo voor het merendeel van mijn klanten.
Ook behandel ik mensen die kanker hebben. Dan is ontspanning ook erg belangrijk. Ook als ze hiervoor een bestralingscyclus hebben ondergaan, waarna ze bijvoorbeeld smaakverlies hebben. Ze eten wel maar proeven het niet. Hiervoor kun je ook met succes Tactiel Stimulering geven heb ik ondervonden.
Maar behalve bij bovenstaande gevallen is het mogelijk om regelmatig, bijvoorbeeld twee wekelijks deze aanrakingsmethode te ondergaan. Of op onregelmatige tijden. Als je even het gevoel hebt dat het weer even lekker is. Evenals de sauna bijvoorbeeld. Waar ik maandelijks heen ga voor ontspanning en omdat je er zo van kunt genieten.


De Baander 13
9531 MD Borger, Drente
0599-238191
annie_eggens@hotmail.com