ImpliZiet is een Praktijk voor Integrale Zorg. Integraal wil zeggen ‘alles omvattend’. Voor mij staat niets op zichzelf: ‘alles is met alles verbonden’.

Mijn doel is om mensen te begeleiden naar werkelijk herstel: op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en zielsniveau. Zo, dat de teruggevonden en hernieuwde balans zichtbaar wordt in hun dagelijkse leven. Behandelingen Tactiel Stimulering helpen daar geweldig bij.

Als (vaak te hard) werkende vrouw heb ik ervaren hoe ondersteunend en rustgevend Tactiel Stimulering is. Omdat ik daarnaast ook borstkanker heb gehad en een borst mis, weet ik hoe vrouwen in eenzelfde situatie zich kunnen voelen. Ook ‘alleen-zijn’ herken ik en het missen van aanraking. Juist voor deze mensen wil ik er zijn. Weet je welkom bij me.

Daarnaast staat geen enkel mens op zichzelf, we maken deel uit van een steeds groter geheel: van een relatie, familie, vriendenkring of werkverband. Daarom kies ik er ook bewust voor om deel uit te maken van de School of Touch Community. De jaarlijkse Keep in Touch Day biedt niet alleen inspirerende intervisie uren maar ook de mogelijkheid om de behandeling zelf nog verder te verfijnen door deze aan elkaar te geven en dus ook (heerlijk) te ontvangen.
Aangesloten bij de LVNG en SCAG (volgens de wet WKKGZ bij de
Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen).

ImpliZiet – Praktijk voor Integrale zorg
Comeniusstraat 20 – Kamer 201
1065 BH Amsterdam
06-15142222
Liesbeth@ImpliZiet.nl
www.ImpliZiet.nl