Basisopleiding TS
– In mijn werkstuk Tactiel Stimulering heb ik het geschreven en hierbij nog een keer:
Dank je wel Emmy en Willfred dat jullie Tactiel Stimulering naar Nederland hebben gebracht!
Met tactiel groetjes, Thea

– Ik ben heel blij dat jullie en Tactiel Stimulering op mijn pad zijn gekomen, de zachtheid hiervan heeft me geraakt en brengt me verder.
Lieve groetjes, Caroline

Cursus Rust bij Acute Stress (Hands-on)
– Je hoeft helemaal niet zo veel te doen, je kunt met Hands-on al een hoop bereiken Dit is een waardevol gegeven, heel bijzonder. Het was goed en heel mooi. Met je handen veel voor een ander betekenen. Bedankt Emmy!
Deelnemer cursus Rust bij Acute Stress – Hands-On, Els Joling

Opleiding Stoelmassage
Ik wil Willfred en Emmy heel erg bedanken voor de super fijne Stoelmassage cursus. Ze zijn erg hartelijk en je voelt je meteen thuis. Fijn vond ik dat Willfred echt de tijd neemt om je alles stap voor stap uit te leggen. Snapte je het niet dan liet hij het je nog eens zien en voelen tot dat je het onder de knie had.
Ook vind ik het prettig dat je voor je examen nog een keer langs komt om de puntjes op de i te zetten. Daarnaast voel je jezelf een stuk zekerder in het examen omdat het een vereiste is om 100 personen te hebben gemasseerd. Dit vond ik fijn werken. Alles ziet er professioneel uit. Fijn uitgewerkt werkboek en ieder jaar een terugkom dag. Ik kijk er nu al naar uit!
Ik wil jullie super bedanken voor deze mooie ervaring die ik bij jullie heb mogen leren.
Lotte Scheijven