Vervolgtraining Stoelmassage voor zwangeren - School of touch Vervolgtraining Stoelmassage voor zwangeren - School of touch

Vervolgtraining Stoelmassage voor zwangeren

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Als stoelmasseur wordt er voor iedere massage een kort intake-gesprek gevoerd. Het is essentieel informatie te verzamelen over de medische geschiedenis van de klant voor het geven van een adequate en veilige behandeling. Zo zijn er bepaalde aandoeningen waarbij je niet mag masseren, omdat het klachten kan verergeren. Daarnaast zijn er ook gevallen, zoals zwangere vrouwen, waarbij specifieke lichaamsdelen vermeden moeten worden tijdens een stoelmassage.

Unieke stoelmassage geschikt voor zwangere vrouwen
Bij zwangere vrouwen moet er rekening gehouden worden met een aantal drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder. Deze drukpunten mogen niet geactiveerd worden, waardoor een normale stoelmassage niet geschikt is voor zwangere vrouwen. Om deze reden heeft School of Touch een speciale stoelmassage ontwikkeld die wèl geschikt is voor zwangeren. In de tweedaagse cursus worden er technieken gebruikt die geïnspireerd zijn vanuit de zachte aanrakingsvorm Tactiel Stimulering en precies uitgelegd welke drukpunten niet geactiveerd mogen.

Raak geïnspireerd en meld je aan voor deze vervolgtraining Stoelmassage voor Zwangeren. Doe je dit tegelijk met de aanmelding voor Opleiding Stoelmassage krijg je 10% korting op de vervolgtraining.