Opleiding stoelmassage - School of touch Opleiding stoelmassage - School of touch

Opleiding stoelmassage

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Stoelmassage is de behandelvorm om jouw potentiële cliënten met massage in aanraking te brengen. Het is een laagdrempelige behandelmethode, waarbij je cliënt ontspannen zit in plaats van ligt en de massage over de kleding heen gegeven wordt. Stoelmassage is een drukpuntmassage, waarbij geen olie wordt gebruikt.

Stoelmassage: kort en kordaat
In een vloeiende opeenvolging van bewegingen breng je met drukpuntmassage het lichaam tot ontspanning. Het laatste gedeelte van de behandeling is juist weer op activering gericht. De relatief korte behandeling van 15 minuten wordt vaak als een totale reset ervaren. In korte tijd help jij jouw cliënt om een reis in zichzelf te maken.

Hoofd en lichaam zijn weer met elkaar verbonden
Door de combinatie van kort, ontspannend en activerend is deze drukpuntmassage bij uitstek geschikt om als bedrijfsmassage op locatie te geven. De massagestoel kan je dankzij de speciale hoes als rugzak dragen. Door het verfrissende effect van de bedrijfsmassage werken werknemers meer ontspannen en effectiever. Dit leidt uiteraard tot een win-win situatie voor zowel werknemer als werkgever.

Tip: Wanneer de bedrijfsmassage onderdeel uitmaakt van het ARBO-plan zijn de kosten voor zijn aftrekbaar als bedrijfskosten.

Stoelmassage is contra-geïndiceerd voor zwangere vrouwen. Raak geïnspireerd en meld je ook aan voor de aparte vervolgcursus Stoelmassage voor Zwangeren. Doe je dit tegelijk met de aanmelding voor Opleiding Stoelmassage dan krijg je 10% korting op de vervolgcursus.

Referenties