Ontspanningsmassage - School of touch Ontspanningsmassage - School of touch

Ontspanningsmassage

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Tactiel Stimulering is dé methode voor Ontspanningsmassage. In deze methode wordt het gehele lichaam in een vaststaand patroon, van vloeiend in elkaar overlopende bewegingen, behandeld. De bewegingen op de huid activeren de tastreceptoren, waardoor de aanmaak van oxytocine wordt gestimuleerd. Zodoende ontsnapt de klant door de zachte massage aan de dagelijkse drukte en (over)belasting.

Word Wellness behandelaar
De ontspanningsmassage is een respectvolle en zorgzame manier van masseren en voelt voor degene die de behandeling ondergaat ook wel als een wellnessbehandeling. Wellness staat in zijn geheel voor de keuze van een gezonde manier van leven, bewegen en het geestelijk bewustzijn. Deze massage, is net als wellness, goed voor elk systeem van het lichaam. Het verlaagt de bloeddruk, zorgt voor ontspanning en ondersteunt sneller herstel van belaste spieren. Bovendien versterkt het de verbinding tussen geest en lichaam. Vandaar dat we je bij School of Touch opleiden tot Wellness behandelaar in Tactiel Stimulering.

Wil jij de kwaliteit van leven van mensen verbeteren door middel van effectieve ontspanningsmassages? Schrijf je dan nu in voor de opleiding ontspanningsmassage bij School of Touch!

Wil je liever een behandelaar Tactiel Stimulering worden? Kijk dan naar de basisopleiding Tactiel Stimulering.