Jongeren met een burn-out - School of touch Jongeren met een burn-out - School of touch

Jongeren met een burn-out

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Tijdsdruk is voor veel jongeren een stressfactor. Het laat jongeren piekeren, kost ze meer energie dan ze aankunnen en kan onder andere leiden tot examenvrees, onzekerheid, gevoel van depressie en zelfs tot een burn-out. Uit onderzoek van het CBS blijkt zelfs dat de laatste jaren het aantal burn-outs onder jongeren stijgt. School of Touch biedt daarom de basisopleiding Tactiel Stimulering – ‘Jongeren en burn-out’ aan.

Tactiel Stimulering bij jongeren met burn-out
De methode ‘Tactiel Stimulering’ van School of Touch zorgt voor ontspanning en brengt balans in lichaam en geest voor jongeren met een burn-out. De zachte, gestructureerde aanrakingen van deze methode werken aan rust en herstel. Jongeren komen op deze manier in contact met zichzelf en hun lichaam, wat ervoor zorgt dat hun energiepeil weer stijgt. Bovendien neemt de verkramping van het geheugen af en hiermee ook de examenvrees.

Wil jij waarde toevoegen in het helingsproces van jongeren met een burn-out door middel van Tactiel Stimulering? Schrijf je nu in bij School of Touch voor de Basisopleiding Tactiel Stimulering – Jongeren en burn-out!

Na de 12 daagse Basisopleiding in Tactiel Stimulering volgt er nog een fasinerende specialisatiedag over de ins- en outs met betrekking tot burn-out en stress. Deze lesdag wordt door een gastdocent gegeven.